Kategóriák
Gyors kereső
 
Ide írja, amit keres.
Részletes keresés

41.199Ft 35.999Ft

YATO Száraz nedves ipari porszívó 1400 W/30 L
[YT-85701]

Raktáron

Termékleírás:

A száraz-nedves porszívók tulajdonképpen más működési elvet képviselnek, mint a vizes közeg nélkül működő társaik. Míg a legtöbb porszívó esetében a vákuumhatás és szűrőrendszer végzi a munkát, addig a vízszűrős porszívók esetében a feladatot részben egy víztartály látja el. A szívóhatás ezeknél a gépeknél is hasonló módon érvényesül, a szűrést azonban nem porzsák, HEPA szűrő vagy más szűrőbetét látja el, hanem a tartályba töltött csapvíz. Az elv relatív egyszerű; a vizes közeg felett keringő porszemek találkoznak a vízzel, ahol csapdába esnek. A módszer rendkívül hatékonynak tűnik, tulajdonképpen hasonló hatásfokról beszélhetünk, mint a hagyományosabbnak tekintett száraz porszívók esetén. Mivel a mai modern szűrőknek köszönhetően a porszemek rendkívül hatékonyan szűrhetők, így a vizes közeg nem jelent nagy előrelépést. Általánosságban tehát a hatékony és korszerű szűrőrendszerekkel szerelt száraz porszívókhoz hasonlítható az eredményességük.

Fontos elmondani velük kapcsolatban, hogy minden használat után ki kell ürítenünk a tartályukat, illetve meg kell szárítanunk, mielőtt elpakoljuk vagy összeszereljük. A tartályban felejtett koszos víz törvényszerűen beposhad és büdössé válik, így nem érdemes arra számítanunk, hogy megspórolhatunk egy ürítést és feltöltést, illetve két egymást követő alkalommal is használhatjuk a gépet egyetlen feltöltéssel.

A vízszűrős porszívók legnagyobb előnye abban mutatkozik meg, hogy a vizes közeg teljes egészében megköti a porszemeket, így ürítés során sem kell irritációtól tartaniuk azoknak, akik porérzékenységtől vagy allergiától szenvednek. Végezetül egyértelműen ki lehet jelenteni, hogy a vízszűrős porszívóknak van létjogosultsága a piacon; ha minimalizálni szeretnénk a készülékből visszakerülő porszemek és allergének mennyiségét, a száraz-nedves porszívók jó választást jelenthetnek.

Műszaki adatok:

- 1400 W teljesítmény
- Szívóteljesítmény: 18 kPa
- 30 L kapacitás
- Nagy szívóteljesítmény és erő a tartós munkavégzéshez
- Kétfokozatú teljesítményszabályozás
- Nedves és száraz használatra egyaránt
- A HEPA szűrő növeli a motor tartósságát
- Teleszkópos, antisztatikus cső
- Fúvó funkcióval is rendelkezik, amellyel az asztalos szerszámokat könnyen megtisztíthatja a portól, illetve a nehezen elérhető helyekről eltávolítja a szennyeződéseket
- Fém ház
- Beépített foglalattal rendelkezik, amely lehetővé teszi az elektromos kéziszerszámok áramellátását
- Zsákkal vagy anélkül való használatra
- 5 m-es kábel

Garancia: 2 év
Vélemények
+36 20 253 4350