Menü
Kosarad

2 év garancia minden YATO termékre

2 év garancia minden YATO termékre Mivel a YATO termékek a magas minőségű elvárásoknak is megfelelnek , ezért a www.yatoszerszam.hu webáruházban vásárolt termékekre a kötelező 1év jótálláson felül még 1év önkéntes garanciát is vállalunk!

Legyen szó elektromos gépről, pneumatikus eszközről, benzines gépről vagy kéziszerszámról az 1+1 év garancia minden termékre érvényes!

Mi történik ha a YATO kéziszerszám eltörik? - Amennyiben a YATO kéziszerszám eltörik, a szakszerviz bevizsgálja a terméket! - Abban az esetben ha a szakszerviz megbizonyosodik, hogy a sérülés vagy törés rendeltetés szerű használat mellett keletkezett úgy mi a sérült szerszámot újra cseréljük!

A nem a rendeltetés szerű használat mellett meghibásodott vagy törött termékek helyett webáruházunkban a webshopos áron tudnak új szerszámot venni, vagy készletüket pótolni. Olyan YATO termékeket amit nem a www.yatoszerszam.hu webáruházba vásároltak nem áll módunkban sem javítani sem cserélni még garancia időn túl sem! A garanciáról és jótállási feltételekről az ÁSZF-ben bővebben olvashat!

Tisztelt Vásárlónk! Tájékoztatunk, hogy az ÁSZF-ünk és az Adatvédelmi tájékoztatónk az érintett menüpontok alatt tekinthetők meg. Mint minden weboldal, ez is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További tudnivalókat a cookie-król itt találsz: Adatvédelmi szabályzat